L’Ou de l’Estany participa a la 4a fira de Productes de Proximitat de Caprabo a Girona

12 - 06 - 2018

La cadena de supermercats Caprabo ha celebrat la quarta edició de la Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Gironès, que va tenir lloc a l’exterior del Centre Comercial Espai Gironès de Salt, on la cadena hi té un establiment.

La iniciativa pretén donar a conèixer i fomentar el consum de productes de proximitat. En la fira es van donar a conèixer els productes de 19 petits productors i cooperatives agràries de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, el Gironès i la Selva.

La participació de L’Ou de l’Estany a la fira forma part de la col·laboració que mantenim amb supermercats Caprabo per a la comercialització dels nostres productes. Al nostre estand, vam poder exposar la nostra àmplia gamma de varietats d’ous: frescos, camperols i ecològics i de guatlla. Tots els nostres ous són produïts en granges de proximitat i s’han seleccionat i classificat tenint en compte la qualitat, pes i frescor del producte i complint els criteris d’envasament i etiquetatge que estableix la normativa.

La Fira ens va permetre també donar a conèixer la col·laboració que mantenim amb la Fundació Mas Casadevall de Serinyà, on resideixen i treballen 36 persones afectades pel trastorn de l’espectre autista. Mas Casadevall té una granja amb 200 gallines camperoles i els ous que produeixen es comercialitzen i els beneficis de la venda es destinen al propi manteniment de la granja.