L’Ou de l’Estany, sempre a punt

L’Ou de l’Estany porta des de 1987 distribuint ous frescos cada dia per tot Catalunya. Cada dia ens encarreguem d’anar a buscar els ous a les diferents granges amb les quals treballem perquè arribin tant a la petita botiga del vostre poble fins a les grans superfícies.

Des de Serinyà, enmig de les comarques del Pla de l’Estany i de la Garrotxa, fem milers de quilòmetres cada dia per recollir els ous frescos de les nostres granges.

I no només ous, L’Ou de l’Estany va ser l’empresa pionera a comercialitzar ovoproductes a casa nostra. Elaborem tota mena de productes per facilitar el dia a dia dels nostres clients.

Vessant social

L’empresa sempre hem volgut tenir en compte a les persones que tenen més dificultats en el seu dia a dia, per això l’any 2010 vam començar una col·laboració amb la Fundació Mas Casadevall. Una desena de persones usuàries són les encarregades de tenir cura d’un centenar de gallines que ponen ous de la modalitat camperola. Aquests ous es poden trobar a les diferents botigues i supermercats amb els quals treballem i són fàcilment identificables.

A més de la col·laboració amb la Fundació Mas Casadevall també ho fem amb Càritas Girona, entitat que, entre altres tasques, gestiona Centre d’Aliments a diferents punts de la província de Girona.

Benestar animal

L’Ou de l’Estany treballa amb diferents granges repartides per tot Catalunya, i en totes elles ens assegurem que les gallines gaudeixen d’unes condicions de vida òptimes, tant pel que fa a les instal·lacions, com a l’alimentació.

Tot plegat es tradueix en uns ous de màxima qualitat, els que subministra l’Ou de l’Estany.

Vida. L’Ou de l’Estany és natura, equilibri i identitat en un producte fresc que dia rere dia renova la confiança dels clients. Un servei seriós i acurat que et du el millor a taula.