Tot el que oferim!

L’Ou de l’Estany treballa amb granges d’arreu de Catalunya. Facilita la comercialització d’ous de les granges més petites, aposta per la recerca i la innovació i disposa d’unes instal·lacions de primer nivell. Totes les granges realitzen controls de qualitat en tots els processos i dediquen una immillorable atenció a les gallines ponedores, en compliment de la normativa europea de benestar animal.

Recollida d’ous

De bon matí, els nostres grangers cullen els ous, els classifiquen i els envasen segons les comandes rebudes. L’Ou de l’Estany fa la recollida a cada granja perquè en vint-i-quatre hores puguin estar a la taula dels nostres clients i oferir, d’aquesta manera, el valor afegit de frescor que caracteritza els nostres productes. Podem donar aquest servei ràpid i a la carta perquè l’Ou de l’Estany dedica tots els seus esforços a assolir la satisfacció dels nostres clients.

L’Ou de l’Estany vetlla perquè els nostres
clients puguin menjar els ous frescos del dia.

Servei de transport

L’Ou de l’Estany disposa d’una àmplia flota de vehicles que ens permet portar els ous frescos del dia directe a les taules dels nostres clients. La recollida d’ous i el posterior lliurament de comandes es duen a terme diàriament arreu de les comarques de Girona i de Barcelona.

Disposem d’una àmplia flota de vehicles per portar els ous frescos del dia a la taula dels nostres clients.